VIDEO. Pârtiile din partea superioară a Postăvarului, închide din cauza vântului. O competiție sportivă s-a anulat

Cea de-a doua etapă a Cupei de Schi Alpin Teleferic, dedicată copiilor şi adolescenţilor, s-a anulat, iar instalaţiile pe cablu din partea superioară a Masivului Postăvaru sunt oprite pentru a doua zi consecutiv din cauza viscolului puternic, a anunţat Primăria Braşov.

Astfel, în cursul zilei de vineri nu vor funcţiona instalaţiile de transport pe cablu din Poiana Braşov care fac legătura cu partea superioară a masivului – cele 2 telecabine şi telegondola -, precum şi telescaunul Ruia.

Singurele instalaţii funcţionale sunt cele din partea inferioară a masivului: telescaunul Lupului şi cele două teleschiuri, Bradul şi Stadion. Se poate schia pe pârtiile Lupului inferior, Bradul şi Stadion.

„Le recomandăm practicanţilor de schi de tură să evite să urce în masiv, din cauza rafalelor de vânt puternice şi a vizibilităţii reduse”, au transmis reprezentanţii Salvamontului local.

A doua etapă a competiţiei de schi Alpin Cupa Teleferic, dedicată celor mai buni schiori legitimaţi din România, la categoriile de vârstă HC, U14 şi U16, era programată pentru ziua de vineri, pe partea superioară a pârtiei Lupului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.