O nouă porțiune a zidului de sprijin al străzii Traian Moșoiu din Brașov s-a prăbușit

O porțiune din zidul de sprijin al străzii Traian Moșoiu din Brașov s-a prăbușit marți seara, bucăți din parapete ajungând pe o anexă dintr-o gospodărie. În urma acestui incident nu au fost înregistrate victime, iar până la finalizarea evaluării stării drumului, traficul rutier a fost închis în zona.

Conform reprezentanților Primăriei Brașov, incidentul s-a produs în zona imobilului de pe strada Traian Moșoiu nr. 2, iar la fața locului au mers reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Poliției Naționale, Poliției Locale, Inspectoratului de Stat în Construcții.

„Primarul Brașovului, Allen Coliban, a convocat pentru astăzi o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, pentru a se stabili ce măsuri vor fi luate pentru punerea în siguranță a drumului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Reamintim că în anul 2017, pe strada Traian Moșoiu, s-a prăbușit zidul de sprijin și o parte a drumului (borduri și trotuar) din dreptul imobilelor de pe strada Piatra Mare nr. 34 și 34A, din cauza infiltrațiilor de apă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.