Patinoarul de la Baza Olimpia din Brașov a rezistat „primăverii din februarie”. Iubitorii sporturilor de iarnă vor mai putea patina câteva săptămâni

Valul de căldură de zilele trecute nu a afectat patinoarul de la Baza Olimpia, unde suprafața de gheață a rezistat chiar și la temperaturi de 15 grade Celsius. De altfel, în anul 2022, când a achiziționat noua instalație de producere a gheții, reprezentanții Consiliului Județean Brașov au anunțat că gheața aceasta este proiectată pentru a menține suprafața înghețată și la temperaturi ridicate, de până la 20 de grade Celsius.

Cum în perioada viitoare se anunță o răcire a vremii, Consiliul Județean Brașov a anunțat că patinoarul de la Baza Sportiva Olimpia (aflat pe Str. George Coșbuc nr. 2, în centrul vechi al Braşovului) va rămâne deschis pe tot parcursul lunii februarie şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, chiar şi în prima parte a lunii martie.

Seriile de patinaj durează 75 de minute şi încep zilnic la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18:00 şi 20.00, iar preţul intrării şi al închirierii patinelor este acelaşi de anul trecut.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.