Fără obiecții. Proiectul minicomplexului sportiv din Parcul Tractorul nu a fost contestat de „publicul interesat”

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov a publicat proiectul deciziei de încadrare pentru minicomplexul sportiv din Parcul Tractorul (investiție aflată în etapa studiului de fezabilitate), care include un patinoar și un bazin. Investiția a fost contestată de primarul Brașovului, Allen Coliban, care a spus că acesta a stârnit nemulțumirea unor locuitori din zonă. Cu toate acestea, în proiectul deciziei de încadrare se menționează că proiectul a fost mediatizat și că nu au fost depuse observații din partea „publicului interesat”.

Minicomplexul sportiv va include un patinoar pentru hochei şi un bazin pentru polo. Acestea vor vi amenajate în două clădiri cu subsol și parter înalt. Cu excepția celor două săli de sport, celelalte construcții ale ansamblului vor fi complet îngropate, planșeul superior reprezentând o terasă înnierbată circulabilă, la nivelul cotei de călcare a parcului.

Solicitarea pentru obținerea deciziei de încadrare din partea Agenției pentru Protecția Mediului Brașov a fost depusă de Direcția de Administrare a Infrastructurii Sportive Brașov din cadrul Primăriei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.