USR vine în fața brașovenilor cu cea mai bună listă de candidați la Consiliul Local al municipiului Brașov pentru alegerile din 9 iunie*

USR continuă să își desemneze candidații pentru alegerile locale din 9 iunie. În urma alegerilor interne din filiala locală USR Brașov, a fost stabilită, prin votul tuturor membrilor, lista candidaților la Consiliul Local. Aceasta este deschisă de primarul Brașovului, Allen Coliban, urmat de viceprimarul Flavia Boghiu (foto jos). (*articol al USR Brașov).

Anunțul privind lista de candidați a fost făcut chiar de primarul Allen Coliban, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și vicepreședintele USR Brașov Marian Spiridon, precum și o bună parte a candidaților de pe listă, printre care actuali consilieri locali, precum Beatrice Moraru, Sebastian Ichim și George Boroda, dar și membri USR aflați la prima candidatură. Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului și președintele filialei locale USR Brașov, nu a putut fi prezentă la conferința de presă, aflându-se pentru moment în concediu medical, fiind însărcinată, cu indicații de repaus.

Allen Coliban, primarul Brașovului:

“USR Brașov arată încă o dată că își respectă electoratul și principiile de la care a pornit, venind în fața brașovenilor cu cea mai bună echipă, aleasă în cel mai democratic mod posibil, prin votul tuturor membrilor. Lista noastră de candidați reprezintă o combinație ideală între experiența acumulată în acești 4 ani, 7 dintre candidați fiind actuali consilieri locali, și energia și competența pe care le aduc noii colegi.Ceea ce propunem brașovenilor este continuarea schimbării pe care am început-o în 2020, prin transparentizarea administrației locale, prin felul în care interesul cetățenilor a fost reprezentat atât la nivelul executivului, cât și la nivelul deliberativului. Nu de puține ori, echipa USR Brașov a demonstrat că este de partea cetățenilor, iar cetățenii au fost în Consiliul Local pentru a susține proiectele importante pentru comunitate. Avem cea mai bună echipă, cel mai bun plan pentru Brașov, cel mai bun program de investiții în infrastructura școlară și avem și sursele de finanțare: Brașovul are astăzi de 3 ori mai multe fonduri față de maximul pe care l-a avut vreodată înainte de 2020. În perioada următoare, vom fi la corturi pentru a strânge semnături și pentru a sta de vorbă cu oamenii. Invităm brașovenii să semneze, să ne susțină și să intre în dialog cu noi, iar pe 9 iunie să meargă la vor încrezători în viitorul Brașovului!”

Marian Spiridon, vicepreședinte USR Brașov:

“Ne dorim ca brașovenii să ne ofere posibilitatea de a avea o majoritate sănătoasa, solidă, constructivă, astfel încât proiectele Primăriei Brașov să poată fi implementare în beneficiul tuturor, iar actuala coalitie PSD-PNL să devină doar un vis urât.”

Candidații USR la Consiliul Local al municipiului Brașov sunt:

1.Coliban Allen
2. Boghiu Flavia
3. Balazs Horațiu Felix
4. Lupu Sebastian
5. Gheorghe Alexandru Cosmin
6. Ghiza Ilinca
7. Moraru Beatrice Mihaela
8. Ichim Sebastian
9. Iftime Ciprian
10. Cențiu Radu Alexandru
11. Boroda George
12. Dobrinoiu Dumitru Emanuel
13. Moldovan Sebastian-Paul
14. Stoianovici Marius-Mihail
15. Chiru Mircea
16. Gogonea Alin-Sebastian
17. Pitiș Andrei Tiberiu
18. Capota Marius
19. Chirilă Sergiu
20. Patraș Ionuț
21. Zidaru Bogdan-Mihai
22. Tulea Carmen Mioara
23. Bălășcău Alina Mirela
24. Vezeteu Roland
25. Sandu Benone Ion
26. Bosman Romică Alin
27. Pătean Nicolae Victor
28. Demco Sorian

*Articol al USR Brașov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.