VIDEO. Ieșire golănească a unui funcționar al Primăriei Brașov. Acesta jignit o femeie consilier local, în timpul unei şedinţe. Care a fost reacția primarului Allen Coliban

Consilierul local Pamela Diaconu (PNL) a jignită printr-un limbaj suburban de către un funcționar al Primăriei Brașov, în timpul ședinței de joi a Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local Brașov. Astfel, după mai multe ore de discuții încinse, la un moment dat, Pamela Diaconu, care este președintele comisiei, a anunțat un punct de pe ordinea de zi, moment în care, unul dintre funcționarii Primăriei Brașov, a spus „ce proastă-i asta, mă, să-mi ….”, nemulţumit că nu a fost auzit ca să ia cuvântul.

Ieșirea funcționarului a fost taxată imediat de colegul Pamelei Diaconu, Ciprian Chiricheş, care i-a cerut funcţionarului să părăsească sala.

Şi PNL Brașov a taxat ieşirea funcţionarului şi solicitat măsuri urgente, ferme și clare împotriva celui care a jignit-o ca la uşa cortului pe Pamela Diaconu.

Cel în cauză este inspector la Biroul Relații Externe Turism și Evenimente din Primăria Braşov.

„Situația în care a fost expusă colega noastră depășește orice urmă de bun-simț, civilizație și decență. Gravitatea întâmplării este cu atât mai mare cu cât angajatul în culpă nu și-a cerut scuze pentru fapta comisă și nici măcar nu a dat semne că ar regreta-o.

Totodată, ca și conducător al instituției unde funcționarul public în cauză este angajat, domnul primar Coliban a asistat impasibil la cele petrecute și a găsit de cuviință să-i ia apărarea, caracterizându-i jignirea, limbajul indecent și atitudinea ca pe „o greșeală umană”. Ba mai mult, l-a acuzat de bullying (!) pe colegul nostru consilier PNL, Costel Vieriu, care a cerut sancționarea funcționarului respectiv. Nu domnule primar, nu este vorba doar de „o greșeală umană”! Avem de-a face cu un comportament incalificabil nu doar pentru o instituție publică, ci pentru toți oamenii normali, care au un minim de bun-simț și decență.
Nicio femeie, niciun om nu merită și nu trebuie să fie, vreodată, în situația în care a fost împinsă colega noastră”, au transmis reprezentanții Organizației Municipale Brașov a PNL, printr-un comunicat de presă.

Incidentul amintit s-a produs după mai bine aproape de două ore de discuții, în care a fost dezbătut un singur punct. La solicitarea unor consilieri locali, funcționarul a părăsit sala, iar aleșii locali au început să se certe.

El nu şi-a cerut însă scuze pentru ieşirea sa, suprinsă de camerele de filmat şi de microfon fără voia sa.
De asemenea, nici Primăria Braşov nu a oferit un punct de vedere oficial cu privire la limbajul angajatului său şi ieşirea pe care a avut-o acesta a adresa consilieriei locale.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Ieșire golănească a unui funcționar al Primăriei Brașov. Acesta jignit o femeie consilier local, în timpul unei şedinţe. Care a fost reacția primarului Allen Coliban - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.