Deputata Ana Predescu reclamă „soțiisme” la Compania Apa. Nevestele mai multor directori, pe ștatele de plată ale operatorului

Deputata AUR Brașov Ana Predescu (AUR) și-a organizat conferința de presă săptămânală în fața sediului Companiei Apa Brașov, pentru a reclama „dezmățul pe bani publici” de la acest operator. Pentru că, nu e așa? „Alegătorii trebuie să știe”, dar mai mult de atât, trebuie să primească „pâine și circ”.

Predescu susține că salariile de la Compania Apa „ar face invidios orice funcționar public al administrației centrale de la București”.

Astfel, ea a menționat că directorul general al companiei are un salariu de 8.331 de euro net, pe lună, iar directorul economic are 7.500 de euro net, pe lună.

„Dar nu este suficient. Soția directorului economic lucrează la Compania Apa și încasează un salariu de 1.247 de euro pe lună. Directorul tehnic are 4.616 lei, net, pe lună. Soția lui este, la fel, angajată a companiei apa, unde încasează un salariu de 1.130 de euro pe lună. Domnul director de programe externe are un salariu de 4.120 de euro pe lună, iar soția lui este angajată tot la Compania Apa, cu un salariu de 1.111 euro pe lună”, a declarat Predescu.

Ea a amintit că la Compania Apa, Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov dețin câte 42% din acțiuni și a apreciat că salariile membrilor din conducerea operatorului sunt mult prea mari, raportat la calitatea serviciilor.

„Calitatea apei este una proastă, iar prețul este unul enorm”, a mai spus Predescu, fără a trezenta însă si dovezi clare în favoarea a ceea ce susține.

Pentru a demonstra calitatea apei, deputata a venit cu un ibric pe care erau ea dădea de înțeles că sunt depuneri de calcar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.