PSD și-a lansat candidații pentru trei primării din județul Brașov. La Codlea actualul primar candidează pentru un nou mandat

Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat vineri, 12 aprilie 2024 în competiția pentru alegerile locale, candidații din localitățile Codlea, Râșnov și Prejmer. Astfel, candidații pentru funcția de primar sunt Mihai Cîmpeanu – primarul în funcție al municipiului Codlea, Mircea Săndulescu – viceprimarul orașului Râșnov și Cristian Georgescu la Prejmer.

În cadrul conferinței, cei trei candidați și-au prezentat și obiectivele pentru mandatul 2024 – 2028. Astfel, primarul municipiului Codlea, Mihai Câmpeanu, a declarat că vrea să readucă municipiul Codlea acolo unde a fost cândva: pe locul doi în județ, după Brașov. De asemenea, el a menționat că vrea să continue dezvoltarea municipiului, pe trei paliere: sănătate, educație și agrement. Printre altele, Mihai Cîmpeanu a menționat că prin investițiile ce se realizează la Codlea în infrastructura de educație, în perioada următoare în oraș se va putea implementa sistemul învățământului profesional dual.

Pentru orașul Râșnov, Mircea Săndulescu, actualul viceprimar, și-a propus să accelereze proiectele. De altfel, el a spus că una dintre principalele probleme ale administrației râșnovene este lentoarea implementării unor proiecte. Din punctului lui de vedere, principala investiție de care are nevoie Râșnovul este o creșă, un proiect pe care râșnovenii îl așteaptă de mulți ani.

Cel de-al treilea candidat, Cristian Georgescu, a spus că vrea să transforme Prejmerul într-o comună cu adevărat europeană. „Prejmerul are un potențial extraordinar: oameni, tradiții și turism. Trebuie doar să punem aceste lucruri în valoare”, a declarat Georgescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.