Accident grav pe DN73A, în Râșnov, între un autobuz și o autoutilitară. O persoană decedată și două rănite

O autoutilitară şi un autobuz de transport persoane au fost implicate marţi dimineaţă într-un accident pe DN 73A, în localitatea Râşnov, judeţul Braşov, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două.

Conform ISU Braşov, accidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 5,00 şi, la sosirea echipajelor de salvatori, cei doi conducători auto – un tânăr de 26 de ani, aflat la volanul furgonetei şi un bărbat de 45 de ani, şoferul autobuzului – erau încarceraţi.

În autobuz se aflau 20 de persoane, dintre acestea fiind rănite două.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 4 echipaje SMURD şi 2 ambulante SAJ. Din păcate, şoferul dubei, o persoană de sex masculin, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat. S-a intervenit pentru descarcerarea şoferului din autobuz şi pentru acordarea asistenţei medicale celorlalte victime”, a precizat ISU Braşov.

Două dintre victime – şoferul autobuzului, politraumatizat, şi o femeie în vârstă de 63 de ani, care a a suferit un traumatism toracic – au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate. Cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital.

Ambele persoane transportate la spital de echipajele medicale sunt conştiente, a precizat ISU Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.