Ar vrea Scripcaru să renască drumul Gorița?

În ziarul de campanie al PSD-PNL, George Scripcaru se arată dezamăgit de actuala administrație, care a oprit proiectul drumului forestier Gorița.

Drum Imobiliar nu forestier

Proiectul Gorița a fost un proiect inițiat de George Scripcaru, care trebuia să aibă până la 25 de metri lățime, 11 km lungime, prin pădurile Brașovului. Proiectul necesita tăierea a peste 8000 de arbori și specialiștii în domeniu spuneau în 2019 că acest proiect afectează grav biodiversitatea și pune în pericol inclusiv stabilitatea versanților.

În timpul dezbaterii din mediul online, chiar consilierul local Ciprian Chiriches recunoștea că proiectul este benefic pentru cei care vor dori să construiască pensiuni sau chiar blocuri în zonă, argumentând că este un proiect bun pentru dezvoltarea economică a celor cu afaceri în zona imobiliară.

Brașovenii se opun proiectului. Scripcaru îl susține din poziția de Consilier Local

Peste 14.000 de brașoveni au semnat o petiție inițiată de Allen Coliban pe atunci senator, arătându-se împotriva proiectului.

După preluarea mandatului, Allen Coliban și societatea civilă au pus presiune pe PSD și PNL și după un vot împotriva chiar din partea lui George Scripcaru, consilier local, proiectul a fost oprit prin Hotărâre de Consiliu Local.

Astăzi, George Scripcaru regretă proiectul și regretă public. Oare este acesta un semnal că îl vrea înviat?

Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la Președinția Consiliului Județean Brașov:

“Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al întregului județ. Avem de ales între practicile trecutului și un viitor al transparenței, integrității și prosperității. Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra dreptul brașovenilor din întregul județ la un trai liber, prosper, liniștit.”

Cod mandatar financiar: 21240009

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.