Ce candidați vor „arbitra” competiția Coliban – Scripcaru

Șapte candidați s-au înscris în competiția pentru funcția de primar al Brașovului până la data de 30 aprilie, când a fost termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 9 iunie. Dintre ei, doar doi sunt cotați cu șanse reale pentru a câștiga primăria municipiului reședință de județ: Allen Coliban (primarul în funcție ales pe listele USR) și George Scripcaru (fostul primar, care acum candidează pe lista comună PNL-PSD). De altfel, în acest moment, potrivit sondajelor, niciunul dintre cei doi nu pornește ca favorit.

În competiție s-au mai înscris încă cinci candidați, însă nici unul nu are notorietate prea mare. Poate cei mai cunoscuți dintre ei sunt Dan Tănasă de la AUR – dar nu pentru activitatea lui în plan local, ci pentru scandalurile din Parlament și, de ce nu? pentru tupeul arogant de care a dat dovadă la prima interacțiune cu presa locală – și Ionel Goidescu de la ADN – care a devenit un „abonat” la alegerile pentru Primăria Brașov.

Care sunt cei șapte candidați pentru funcția de primar al Brașovului:

  1. Coliban Allen – Alianța Uniți pentru Brașov;
  2. Scripcaru George – Alianța PNL-PSD;
  3. Muscalu Crețu Florin- PRM;
  4. Dogar Nicolae Florin – independent;
  5. Tănasă Dan – AUR;
  6. Goidescu Ionel – ADN;
  7. Ciobanu Adrian – SOS.

În ceea ce privește candidaturile pentru Consiliul Local, în competiție s-au înscris formațiunile politice Alianța PNL- PSD, Alianța Uniți pentru Brașov (USR, PMP, FDGR, Forța Dreptei), Partidul Patrioților; Partidul România Mare, Alianța Național Țărănistă, Uniunea pentru Reforma Statului, Alianța pentru Unirea Românilor, Uniunea Democrată Maghiară din România, Alternativa pentru Demnitate Națională, SOS România, precum și independentul Dan Grigorescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.