AUR schimbă candidații pentru Primăria Brașov ca pe șosete. Ultimul anunțat este un aurist din nucleul dur, care a făcut spectacol și în Parlament

După autopropusul Miklos Gantz și lansata Gabriela Urse, AUR Brașov a prezentat un alt candidat pentru funcția de primar al municipiului Brașov. Un aurist „pur sânge”, care vede doar întrebări tendențioase și îi spune unei jurnaliste care îl intreabă de proiectele pentru Brașov că „se grăbește ca fata mare la măritat”. Este vorba de Dan Tănasă, care a fost prezentat vineri de AUR Brașov. El este în prezent deputat AUR de Mureș.

De ce el și nu Urse, care deja a apărut pe afișe?

Pentru că se fac analize sociologice”, a răspuns Tănasă, care a menționat că schimbarea de candidat nu s-a făcut „peste noapte”.

„Nu e nimic anormal să se schimbe formulele. S-ar putea ca mâine să nu mai fiu nici eu. Important e să nu uităm de ce ne aflăm aici”, a continuat candidatul AUR.

Au urmat alte întrebări din partea jurnaliștilor, iar el a preferat să răspundă că multe sunt „tendențioase”, a amintit că are un master în comunicare și că a făcut presă mulți ani… pe un blog. De asemenea, de mai multe ori le-a spus jurnaliștilor să caute răspunsurile pe Google, sau pe site-ul Camerei Deputaților.

A cerut unui jurnalist să se ridice în picioare când îi vorbește!

La un moment dat, unul dintre jurnaliști a vrut să adreseze o întrebare. Dan Tănasă l-a întrebat cine e, jurnalistul a răspuns, apoi Tănasă i-a cerut să se ridice în picioare, ca să „manifeste un pic de respect”. „N-aș putea”, i-a răspuns jurnalistul. Apoi, după ce jurnalistul i-a adresat cele două întrebări (dacă va demisiona din Parlament, pentru a se ocupa de campania electorală și dacă, după alegerile locale se va întoarce în Parlament), Dan Tănasă a răspuns:

„Am înțeles. La întrebări serioase răspund. Nu înțelegeți elemente de bază ale democrației”.

Dialogul cu jurnaliștii a continuat în același ton grobian, până la finalul conferinței de presă, iar una dintre remarcile lui arogante a fost: „Dacă nu știați, Brașovul este în România”.

Cine este Dan Tănasă?

Dan Tănasă a fost implicat în mai multe scandaluri în Parlamentul României, ultimul în luna decembrie a anului trecut, când era să se ia la bătaie cu parlamentarii URMR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.