Pe Drumul Poienii va mai răsări un bloc. Accesul se va face pe strada Stejărișului

Lângă Drumul Poienii, la 25 – 26 de metri de rezervorul de apă, va mai răsări un bloc. Imobilul va avea subsol și 3 etaje, conform documentației PUD ajunse pe masa Consiliului Local Brașov, spre aprobare.

Documentația tehnică a fost elaborată conform prevederilor  „PUZ Corelare indici urbanistici din documentaţiile PUZ Coasta Vacii, PUZ Warthe II, puz Colţul Putinarilor, cu extindere până la str.Cărămidăriei, Braşov” – aprobată cu HCL 528/2010, iar în ședința de plen de vineri, consilierii locali brașoveni vor dezbate un proiect de hotărâre privind aprobarea „PUD  – Construire  locuinţe colective, str. Stejerişului nr.30 J, Braşov”. Acest PUZ a stat și la baza documentației aferente proiectului imobiliar American Dream. Amplasamentul studiat prin Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) vizează un teen cu o suprafață de  2786 metri pătrați, proprietate privată pe care se va construi blocul de pe strada Stejerișului, în apropierea drumului Poienii. 

Investitorul dorește să realizeze o clădire de locuințe colective cu trei etaje.

Din punct de vedere urbanistic, procentul de ocupare a terenului (POT) propus este de 40%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului (CUT), de 1,2. În zonă vor exista zone verzi cu o suprafață de 580  de metri pătrați, adică pe 20,8& din întreg terenul.

Accesul auto şi pietonal se face din str. Stejerişului. Locurile de parcare se realizează numai în interiorul proprietăţilor, conform avizului Comisiei de circulaţie nr.51940/2017.  Construcţiile se vor racorda la reţelele tehnico-edilitare existente în zonă.

Documentaţia PUD a fost  analizată şi avizată în şedinţa din 29.08.2017  a Comisiei tehnice pentru amenajarea teritoriului şi urbanism cu hotărârea nr.176/2017 şi deţine Avizul Arhitectului Şef. 

 

Întreaga documentație PUD va fi supusă aprobării în ședința de vineri, 26 ianuarie, a Consiliului Local Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.