FOTO&VIDEO. Praful ridicat de maşinile de mare tonaj care circulă pe drumul de acces spre Depozitul Ecologic de Deşeuri nu mai este o problemă pentru braşoveni şi săceleni

Artera de acces dinspre dinspre drumul judeţean DJ 103A spre Depozitul Ecologic Zonal de Deşeuri a fost complet modernizată, printr-o investiţie privată susţinută 100% de operatorul FIN-ECO SA. Lucrările au fost realizate în ultima săptămână, astfel încât acum drumul pe care circulă maşinile spre Depozitul Ecologic dar şi spre ceilalţi operatori economici din zonă este asfaltat pe toată lungimea sa. 

„Aceasta este o investiţie pe care FIN-ECO o face din fonduri proprii, pentru a asigura Braşovului şi localităţilor limitrofe un mediu curat. Prin asfaltarea acestui drum de exploatare, am venit în întâmpinarea cetăţenilor, eliminând o sursă de poluare care a fost reclamată de mai multe ori, dar şi în întâmpinarea clienţilor noştri, cărora le-am facilitat astfel, accesul către Depozitul Ecologic Zonal. Ne menţinem politica de a asigura un mediu cât mai curat, iar acest lucru este dovedit nu doar de această investiţie, ci şi de proiectul pentru închiderea celor două celule ale Depozitului Ecologic şi instalarea celui mai modern sistem de captare şi ardere a gazului de depozit din România”, au declarat reprezentanţii SC FIN-ECO SA Braşov.

Drumul de acces are o lungime de 2,135 kilometri şi două benzi. Modernizarea arterei s-a realizat într-o săptămână şi a costat aproximativ 1 milion de lei, investiţie finanţată integral de operatorul Depozitului Ecologic Zonal Braşov. 

(P)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.