O secție de votare pentru alegerile din Republica Moldova, deschisă la Brașov. Mâine, cetățenii din Republica Moldova își vor alege președintele

Cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la urne, duminică, 20 octombrie, pentru a-și alege președintele. Prezidențialele vor avea loc concomitent cu referendumul constituțional despre aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană, unde moldovenii vor răspunde cu „Da” sau „Nu” la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”.

În România vor fi deschise 16 secții de votare, dintre care una la Brașov, la Casa de Cultură a Studenților, de pe strada Memorandumului Nr. 39.

La alegerile prezidențiale din Republica Moldova sunt înscriși 11 candidați.

Candidații vor apărea pe buletinul de vot în următoarea ordine: Alexandr Stoianoglo (Partidul Socialiștilor); Maia Sandu (Partidul Acțiune Solidaritate); Renato Usatîi (Partidul Nostru); Vasile Tarlev (Partidul „Pentru Viitorul Moldovei”); Irina Vlah (independentă); Ion Chicu (Partidul Consolidării și Dezvoltării Moldovei); Andrei Năstase (independent); Octavian Țîcu (Blocul electoral „Împreună”); Victoria Furtună (independentă); Tudor Ulianovschi (independent); Natalia Morari (independentă).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.