Greviştii RAT, chemaţi să dea explicaţii în faţa judecătorilor!

Angajaţii RAT Braşov care au refuzat să iasă pe traseu vineri şi sâmbătă, pînă la ora 16.00 sunt chemaţi la Tribunal pentru explicaţii. Termenul a fost stabilit pentru mâine dimineaţă (luni, 10 iunie) la ora 10.00.
Conducerea Regiei Autonome de Transport Braşov a cerut încă de vineri Tribunalului să se propunţe asupra legalităţii grevei. Pe de altă parte, reprezentanţii conducerii RAT susţin că pentru haosul creat vineri si sâmbătă, când autobuzele nu au circulat deloc, cineva trebuie să răspundă. „În privinţa procesului, nu mai există cale de întoarcere, pentru că şi cei din conducere trebuie să respecte legea. Vor merge până la capăt, iar instanţa va trebui să se pronunţe”, a declarat sindicalistul Ioan Drăghici, care a spus că în timpul negocierilor nu s-a vorbit despre retragerea plângerii de la Tribunal.

 

1 Comentariu

  1. Foarte bine Soferi de la RAT isi merita soarta pt ca noi platim abonament, bilet si isi bat joc pe bani nostri… nu ma supar daca ar primi pedeapsa munca in folosul comunitati sau 2 zile cirulatia pe RAT sa fie gratuita ( exact durata grevei 2 zile)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.