Gheorghe Savu, noul preşedinte al Parcului Industrial Carfil

carfil

Gheorghe Savu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Carfil Industrial Parc SA.  Savu  a fost ales în urma şedinţei CA de joi, înlocuindu-l pe Ovidiu Sârghe, care a renunţat la acest post din cauza stării de incompatibilitate cu funcţia de consilier local al municipiului Braşov.

„Activez de mult timp în cadrul Parcului Industrial Carfil şi am o vastă experienţă în relaţiile cu instituţiile publice. Cunosc în detaliu problemele cu care se confruntă parcul, dar şi proiectele de dezvoltare. Obiectivul meu principal este de a dezvolta o relaţie stabilă, transparentă şi eficientă între Parcul Industrial Carfil şi Consiliul Judeţean Braşov, ca principal acţionar, obiectiv pe care sunt convins că îl voi îndeplini cu succes luând în calcul buna relaţie pe care o am cu conducerea parcului“, a declarat Gheorghe Savu, în noua sa calitate de preşedinte al CA al parcului industrial.

„Decizia Consiliului de Administraţie de astăzi este una naturală şi benefică pentru Parcul Industrial Carfil. Pe domnul Savu îl cunosc de mult timp şi am avut o colaborare excelentă de fiecare dată. E o persoană care are competenţa şi pregătirea necesară pentru a ocupa această funcţie. Sunt convins că va ajuta conducerea cu toate proiectele administrative şi în relaţia cu Consiliul Judeţean. Prin colaborare şi orientare către dezvoltare şi investiţii, Parcul Industrial Carfil poate fi o soluţie eficientă pentru mediul economic braşovean şi poate genera apariţia a numeroase locuri de muncă“, a declarat, la rândul său, directorul general al SC Carfil Industrial Parc SA, Răzvan Iosif

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.