Primul festival culinar de la Braşov va avea loc în august, pe strada Postăvarului

CHEFS_Mic

Cele mai apreciate restaurante din Brașov își vor muta bucătăriile în stradă și îi vor îmbia pe trecători cu 30 dintre cele mai gustoase mâncăruri  din lume. Acest lucru se va întâmpla în perioada 3-4 august, pe strada Postăvarului, cu ocazia primului festival culinar organizat la Braşov. Iniţiativa aparţine fundaţiei HOSPICE „Casa Speranţei”, care vine cu câteva propuneri inedite pentru eveniment.

Timp de două zile, brașovenii și turiștii sunt așteptați aici cu mâncăruri delicioase, lecții de gătit, demonstrații culinare și degustări de vin. Mâncarea va fi servită pe terasele personalizate ale restaurantelor participante, unde atmosfera va fi întregită de acorduri de vioară și muzică ambientală. Cei care ajung pe strada Postăvarului pentru a simți gustul Brașovului vor putea cumpăra bilete de tombolă la care pot câștiga vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie și condimente pentru preparate savuroase.

În plus, participanţii sunt invitați să își voteze restaurantul preferat, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca premiu o invitaţie de două persoane la o cină elegantă, într-o locație exclusivistă, cea care va încheia prima ediție a Festivalului „Brașovul în bucate“.

Pentru prima dată, duminică, 4 august, Bastionul Țesătorilor își deschide porțile pentru a găzdui acest dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un meniu gourmet, alcătuit din trei feluri de mâncare. Mario & The Teachers îi vor încânta pe invitați cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiți maeștrii bucătari din România va oferi o demonstrație culinară de excepție.

Pentru că locurile sunt limitate la 12 pentru fiecare restaurant, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante și să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.