Richard Clayderman concertează sâmbătă la Braşov. Ce pretenţii a avut artistul?

Richard-Clayderman
Richard Clayderman se va deplasa la Braşov cu două limuzine, iar camera în care va locui va fi izolată de cele în care locuiesc alţi oaspeţi ai hotelului Kronwell. Pentru concertul pe care îl susţine sâmbătă seara la Braşov, artistul a cerut să-i fie îndeplinite mai multe solicitări.

În afara limuzinelor şi a condiţiilor de cazare, Richard Clayderman a cerut meniuri vegetariene, sucuri naturale de mere sau cireşe.

Pianul a fost adus de la Hamburg
Pianul la care Richard Clayderman va susţine concertul de la Braşov din Piaţa Sfatului a fost adus de la reprezentanţa firmei Yamaha din Hamburg. La acelaşi pian au cântat Havasi, Dan Grigore cu Angela Gheorghiu si Valentin Gheorghiu, fiind, de altfel, instrumentul care a fost folosit la toate manifestaţiile organizate de Fundaţia Principesa Margareta.

Sonorizarea concertului este asigurată de un sistem de înaltă performanţă D&B Audiotechnik, cu o putere de 139 decibeli, fiind singurul sistem la acest nivel din România. Show-ul va fi transmis pe cele două ecrane de 4x3m, care vor fi amplasate în stânga şi în dreapta scenei. Pe ecrane vor rula imagini şi materiale video HD, folosindu-se un car TV cu doar 3 camere, aşa cum a indicat stafful tehnic al artistului.

Lounge VIP în faţa scenei
Organizatorii evenimentului au declarat că biletele au fost vândute aproape în totalitate,  astfel că doritorii care înca nu şi-au achiziţionat bilete trebuie să se grabeasca. Biletele  se gasesc la punctele de vânzare amenajate la Modarom, Piaţa Sfatului, Livada Poştei şi libraria Şt. O. Iosif. Pentru acest eveniment se amenejeaza şi un lounge VIP, amplasat în faţa scenei. Accesul la lounge include locuri la canapele de catifea, open bar&buffet şi întâlnire cu artistul, costul unui asemenea bilet fiind de 400 de lei.

Accesul la concert se va face începând cu ora 18:00, urmând ca la ora 19:30 să intre în deschidere, timp de jumatate de ora, Alexandra Fits, acompaniată de Guido van de Meent.

Reputatul pianist francez, va concerta timp de doua oră, cu o pauza de 15 minute.

1 Comentariu

  1. Multumesc pentru informatii. Cam piperate biletele, dar… Este bine sa avem si astfel de evenimente. Dupa disparitia „Cerbului de Aur”, Brasovul a intrat intr-un con de umbra. Nu ma mira afirmatia dintr-un material prezentat de dumneavostra, unde Sibiul se detaseaza de noi. Cele bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.