Spectacol inedit de lumini în peşterea de la Râşnov

afis_Rasnov_web
Peştera de la Valea Cetăţii din Râşnov va găzdui în acest week-end un spectacol inedit de lumini. Pe 12 şi 13 iulie 2013 grupul de arhitecți ZOTIKOS, coordonat de Ioan Mihai Baba și partenerii săi, organizează spectacolul de lumini AFTERIMAGE în Peştera de la Râşnov.

Vizitatorului i se propune o aventură vizuală unică în întunericul deplin al peşterii, bazată pe tehnologia secolului XXI. Folosind videoproiectoare, lasere şi stroboscoape, artiştii de la Zotikos viSKIN vor fractura întunericul, tulburându-l într-un malaxor vizual uriaş. O întreagă coreografie a formaţiunilor carstice dirijată prin videomapping.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Orașului Râșnov, Administrația Peșterii Valea Cetății, Salina Turda și Universitatea Tehnică din Cluj Napoca în cadrul unui proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Spectacolul are loc în timpul programului obişnuit de vizitare a peşterii (zilnic 10:00 -20:00) şi este inclus în turul ghidat. Pe durata evenimentului se va practica tariful normal de acces în peşteră, respectiv 10 lei pentru adulţi (8 lei pentru grupuri) şi 5 lei pentru elevi şi studenţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.