Agenda evenimentelor lunii august în Braşov

SAMSUNG CSC

Muzică clasică, jazz, pop si dance în centrul Braşovului, până la sfârşitul lunii august. La acestea se adaugă proiecţiile de film din cadrul caravanei TIFF. Iată cele mai importante evenimente ale lunii august, în centrul Braşovului:

13-19 august – Cetatea Muzicală a Braşovului

Timp de şapte seri, publicul braşovean se va putea bucura de o serie de concerte care includ muzica
clasica, contemporana, jazz si folclor, în sala Operei din Braşov, cu excepţia zilei de 15 august, concertul special de Sfanta Maria se va desfăşura la Biserica romano-catolică.
Fiecare seara are o temă diferită, prezentând repertoriu specific: The Romantics, The Magic of Vienna, French Connection, Concert special de Sfanta Maria-la Biserica romano-catolică, Fromn Russia with love şi Folk dances.

16 august – Caravana Avon în Piaţa Sfatului
Această manifestare va cuprinde un concert Antonia, sesiuni de make-up şi prezentare de produse cosmetice. Programul se va desfăşura în intervalul 16.00-22.00.

17-18 august – Mix Music Evo în Piaţa Sfatului
Un eveniment sprijinit de LIDL. Artiştii care vor susţine concerte în cadrul acestui turneu sunt: Andra, Connect – R, Proconsul, Deepcentral, Andreea Bălan, Laurenţiu Duţă, Keo & Skizzo Skillz, Crush & Alexandra Ungureanu, Marius Gavrila & DJ Jungle şi Alin Călinescu, prezentator fiind Cătălin Măruţă.
Este al doilea an la rând când Lidl susţine evenimentul “Mix Music Evo”, în calitate de sponsor principal. Anul acesta însă, pe lângă muzică, cei prezenţi se vor putea bucura şi de adevărate spectacole de gătit, în bucătăria mobilă Lidl.
La Caravana “Pofteşte şi Găteşte” vor participa bucătarii Antonio Passarelli, Petru Buiucă şi Alexandru Zavelcă. Show-ul va avea loc într-o bucătărie mobilă, un tip de platformă de gătit.

20-21 august – Caravana TIFF în Piaţa Sfatului
Marţi, 20 august – Și caii sunt verzi pe pereți (regia: Dan Chișu) – Al treilea lungmetraj regizat de
Dan Chişu este o poveste despre iluzia îmbogăţirii. Într-o ţară precum România, oamenii cred că a deveni bogat peste noapte nu este doar posibil ci şi uşor realizabil. Plecând de la această realitate, filmul urmăreşte două destine: primul este cel al unui cuplu tânăr care câştigă la tombolă o sumă importantă de bani, iar cel de-al doilea este al unui magazioner care îşi pierde slujba din cauza lipsei cunoştintelor de calculator.
Miercuri, 21 august – Blancanieves/ Albă ca Zăpada (2012), în regia lui Pablo Berger, este o reinterpretare stilizată a basmului fraților Grimm, cu mijloacele cinema-ului de la începutul secolului XX. Filmul a fost propunerea oficială a Spaniei la Oscarul pentru Cel mai bun film străin și a câștigat zece premii Goya – trofeele industriei spaniole de cinema – inclusiv pentru Cel mai bun film și Cel mai bun debut.

24-25 august – Festivalul medieval Turnirul cetăţilor în Piaţa Sfatului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.