Centru de agrement de cinci stele în Poiana Braşov, până la sfârşitul lui 2014

DSC_0848_mic
Începute în 18 aprilie, lucrările Centrul de Agrement din Poiana Braşov, din spatele Restaurantului Capra Neagră, sunt executate în proporţie de 25-30%. În cadrul complexului, ce va fi terminat în luna decembrie a anului viitor, vor exista pereţi de căţărare, săli de bowling sau piste pentru biciclişti şi skateboard.
Centrul de agrement ocupă o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, iar imobilul în care vor fi amenajate spaţiile de petrecere a timpului liber va ocupa 4.800 de metri pătraţi. Lucrările la acest obiectiv sunt în întârziere cu aproximativ trei săptămâni, dar constructorul a promis că acesastă problemă va fi rezolvată. Până în prezent s-au finalizat organizarea de şantier, au fost deviate deviere reţele, au fost realizate branşamentele de apă, fundaţia, pardoseala demisolului sau coloanele de armare pentru demisol.
În momentul de faţă se lucrează la armăturile pereţilor, la pardoseală, iar până la sfârşitul acestei luni se va turna şi placa peste nivelul demisolului şi se va ajunge la cota 0.
În cadrul Centrului de agrement vor funcţiona:
  • Un club de bowling, cu o capacitatea de 180 de locuri, care include 8 piste profesioniste de bowling, 3 mese biliard, 2 piste minibowling, jocuri pentru copii, jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochey, minifotbal şi minibaschet;
  • O sală de căţărare cu suprafaţa de 250 mp, având pereţi de escaladă pentru trei tipuri de dificultate şi capacitatea de 10 persoane simultan;
  •  O sală pentru minigolf cu 9 module, având capacitatea de 50 de persoane;
  •  O sală multifuncţională cu capacitatea de 246 persoane;
  • Un spaţiu expoziţie de 345 metri păraţi;
  • În exterior se va amenaja un teren de skateboard, o pistă de biciclete, o pistă săniuş-bob, alei carosabile şi pietonale, zone verzi, locuri de parcare (4 pentru persoanele cu dizabilităţi şi 12 locuri de parcare pentru maşini utilitare).

Valoarea totală a investiţiei este de 22,34 milioane de lei (fără TVA), iar finanţarea este asigurată, în proporţie de 50%, din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional – Poli de creştere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.