„Promenada inimii” în Parcul Tractorul. Traseu de 3 kilometri pentru mişcare

parcul-sportiv-brasov-carare

De Ziua Mondială a Inimii, care este marcată anual pe 29 septembrie, Clubul Rotary din Braşov îi invită pe braşoveni pe „Promenada Inimii“, în Parcul Tractorul. Rotary împreună cu Fundaţia Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie şi Primăria Braşov, amenajează un traseu accesibil pe 3 kilometri, cu panouri de semnalizare, care va fi inaugurat duminică, de la ora 10.00.
Traseul este menit să încurajeze persoanele de toate vârstele, să facă sport şi mişcare, ca parte a prevenţiei bolilor cardiovasculare.
„La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul  central al optimizării modului nostru de viaţă. Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?”, este mesajul din partea Fundaţiei Române a Inimii, transmis de căre prof. dr. Dan Gaiţă, preşedintele organizaţiei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.