10 constructori interesaţi de Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din Bartolomeu

exterior_aeriana


Zece firme se bat pentru contractul de construire a Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din zona Institutului Cartofului, în Bartolomeu Nord. Contractul, estimat la 70,898 milioane de lei este disputat de constructori din Braşov, Sighetul Marmaţiei, Buzău, Bucureşti şi Zalău, ofertele depuse la primăria Braşov fiind acum în evaluare.

Detalii despre Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri:

  • FUNCŢIUNILE PRINCIPALE: Sala de conferinţe, amenajată în amfiteatru de la demisol la parter, lobby cu control acces, recepţie, garderoba pentru sala de conferinţe, bar/cafenea, centru de informare şi documentare, spaţiu expoziţional, restaurantul de tip cantină, spaţii pentru birouri, spaţii pentru laboratoare, spaţii pentru coworking şi accelerare afaceri, precum şi diverse săli de întâlniri, şedințe, formare profesională, birouri reprezentanțe şi birouri servicii, sediul administrativ şi de gestiune a clădirii precum.

Clădirea va deseri un număr de 298 de persoane (rezidenţi ai clădirii), dintre care 56 persoane salariaţi ai unităţii.

 

AMENAJARE EXTERIOARĂ – PARC TEMATIC– Se intenţionează amenajarea unui parc multifuncţional tematic de agrement, experimente în domeniul  energiei durabile şi alte domenii conexe, activităţi de cercetare şi evenimente expoziţionale. Parcul este
compus din zone verzi înierbate; plantaţii de arbori de talie 1 şi 2, plantaţii de vegetaţie arbustivă, alei  nebetonate, platforme pavate. Funcţiunile principale sunt – zone pentru experimente, zone de evenimente şi odihnă; zona de întreţinere şi gestionare a deseurilor vegetale.
Valoarea totală a contractului 70.898.442 lei
Valoarea eligibilă nerambursabilă 25.592.183,32 lei
Contribuţia municipiului Braşov 45.306.258,68 lei
Data semnării contractului de finantare: 25.04.2013
Perioada de implementare : 20 luni

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.