Ediţia din 2013 a Festivalului de Dramaturgie Contemporană a fost anulată

teatru

Ediţia din acest an a Festivalului de Dramaturgie Contemporană nu se va mai organiza, din cauza lucrărilor de modernizare care sunt în plină desfăşurare la Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu.

În momentul de faţă, se mai fac lucrări la buzunarele scenei (camerele în care sunt depozitate decorurile) şi la instalaţiile electrice. „Au fost comandate panourile pentru acustică, iar în perioada următoare va fi organizată şi licitaţia pentru achiziţionarea scaunelor”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

„Vrem ca la Teatrul Sică Alexandrescu să se facă lucrări de calitate. Din acest motiv, în acest an, am fost nevoiţi să amânăm organizarea Festivalului de Dramaturgie Contemporană. Braşovul, comparativ cu alte oraşe nu a suspendat activitatea teatrului, aşa cum s-a întâmplat, de exemplu, la Iaşi. În acest moment, la Teatrul Sică Alexandrescu se organizează spectacole în Sala Studio. În 2014 Teatrul Sică Alexandrescu va avea o sală de spectacole la nivelul pe care îl merită braşovenii”, a mai spus Sorin Toarcea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.