Brașovenii vor mai avea de așteptat până când se vor putea plimba cu autobuzul electric

DSC_0739

În această perioadă brașovenii ar fi trebuit să testeze autobuzul electric chinezesc de 500.000 de euro. Mai au de așteptat, pentru că vehiculul este acum la Suceava, localitate stabilită pentru efectuarea testelor înaintea Brașovului.  În Suceava, mijlocul de transport în comun a ieșit pe traseu în 10 februarie, iar  trei zile mai târziu a fost oprit de polițiști, care i-au cerut șofeului documentele. Conducătorul auto nu a putut prezenta licența de transport persoane, motiv pentru care oamenii legii le-au interzis reprezenanților societății locale de transport să mai mai facă curse cu autobuzul.

Vehicul este înmatriculat în Olanda şi nu are licență de transport persoane. Documentul este emis de  Autoritatea Rutieră Română (ARR), iar aceasta se acordă doar vehiculelor înmatriculate în România. Probele de traseu pot fi făcute, dar fără călători, pe un traseu al societăţii”, a declarat pentru presa locală purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Acelaşi autobuz a fost testat anul trecut şi în Timişoara, unde, în 30 de zile,  a parcurs peste 4.000 de kilometri, fără ca oamenii legii să ia vreo măsură. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.