GALERIE FOTO. Un meci plictisitor și o victorie mare pentru FC Brașov

 

desch

După o partidă în care jucătorii ambelor echipe au alergat fără a juca prea mult fotbal, FC Brașov a reușit să obțină aseară o victorie în fața Universității Cluj. Brașovenii au înscris singurul gol a fost înscris în minutul 72, când Veselovsky a ieşit greşit pe o centrare, iar Leko a profitat şi a trimis în poarta goală.
[scrollGallery id=200]

După această victorie, cu 24 de puncte, „stegarii” au urcat pe locul opt şi urcă pe locul 8 în Liga 1, însă au un meci mai mult decît Viitorul, Pandurii şi CSMS Iaşi, formaţii aflate sub FC Brașov.
După meci, atât mijlocașul brașovean Marian Constantinescu, cât și antrenorul Vjekoslav Lokica au recunoscut că a fost o victorie norocoasă, care a permis echipei să părăsească zona fierbinte a clasamentului. „În prima repriză am jucat foarte prost nu am avut controlul asupra balonului și am avut puțin noroc. Una peste alta, cred că trebuie să ne bucurăm că am am obținut cele trei puncte”, a declarat Lokica.
„Având în vedere presiunea, este un succes imens”, a spus și Constantinescu.
De altfel, „presiunea” pare a fi explicația standard oferită de jucători și antrenori, atunci când sunt întrebați de ce a ajuns fotbalul românesc să fie unul mai mult decât plictisitor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.