Un accident la un pas de a deveni „o știre”. A rămas doar o poveste cu un șofer beat, o casă „ciobită” și o sperietură

Vineri seara, pe strada Aurel Vlaicu s-a produs un accident banal,  care, nefiind cu victime, nu ar fi „de știre”. Un Ford a venit cu viteză dinspre Bulevardul Gării și, aproape de intersecția cu Bulevardul Gării s-a învârtit o dată, apoi a intrat într-o casă. Era să dea și peste o familie care se plimba cu copilul în cărucior. Cei doi soți s-au ales doar cu o sperietură și cu niște cioburi în cărucior.

Problema este că toți martorii, inclusiv tatăl copilului, au spus că șoferul era beat, iar când mașina derapat pe șoseaua uscată nici măcar nu a frânat.

„Când am auzit zgomotul, am apucat doar să ne așezăm în fața căruciorului, că dacă ceva să protejăm copilul”, a povestit mama copilului.

DSC_0878

„După ce am văzut că nouă nu ni s-a întâmplat nimic am mers să văd dacă șoferul a pățit ceva. Airbagul era desfăcut, iar el era pe scaun. Era beat. Când a ieșit din mașină a spus că i s-a stricat mașina, că au cedat plăcuțele și jeanta înainte de lovi casa și că avea viteză mică, 40-46 km/h. La viteza asta nu aveai cum să lași o urmă atât de mare în zid”, a continuat tatăl copilului.

El a mai spus că, deși era să fie lovit pe trotuar, polițiștii i-au luat doar o declarație: „Polițiștii mi-au spus că nu a fost accident cu victime. O să urmăresc acest caz, pentru că șoferul trebuie să plătească”.

DSC_0880

De altfel, șoferul a fost luat de polițiști, pentru a i se lua probe biologice.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.