Contractul de deszăpezire a străzilor din Brașov expiră luna viitoare. Ce va urma?

Având în vedere că luna viitoare expiră contractele de deszăpezire cu firmele Vectra și Eurostrada, municipalitatea brașoveană va trebui să organizeze o nouă licitație prin care să fie desemnate firmele care vor asigura acest serviciu în următorii ani următorii ani. În primă fază, a fost realizat un studiu de oportunitate, prin care a fost identificată soluția optimă privind această activitate, urmând ca în ședința de plen a Consiliului Local Brașov din această lună acesta să fie supus aprobării aleșilor locali. Tot atunci, va fi supus aprobării și caietul de sarcini.

Conform studiului de oportunitate,  Brașovul urmează a se împărți în două zone aproximativ egale, iar pentru asigurarea serviciului vor fi încheiate contracte de de delegare de gestiune prin concesionare. Atribuirea contractelor se va face în urma unei licitații cu două loturi.

Din anul  2005, de deszăpezire sunt semnate cu firmele Eurostrada (care se ocupă de străzile din cartierele   Tractorul,   Bartolomeu,  Stupini,   zona   străzii  Hărmanului – Bulevard Gării – 13 Decembrie) Vectra (care acoperă restul orașului, inclusiv Poiana Brașov).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.