E normal ca statul să cheltuie bani pentru un fotbalist NEASIGURAT de Liga I, al unui club ce învârte o căruță de bani? Spitalul Județean Brașov, obligat să trateze GRATUIT un fotbalist neasigurat

Situația a fost adusă în atenție de dr. Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean Brașov, șeful Departamentului de Ciirurgie plastică și Reconstructivă de la Spitalul Județean, care s-a confruntat cu această situație. Cel mai probabil, sportivul respectiv era legitimat la Sepsi  OSK  Sf. Gheorghe, club care utilizează mai nou, baza sportivă Tineretului, pentru meciurile din Liga I. De altfel, sâmbătă, la Brașov, s-a desfășurat partida de fotbal Sepsi  OSK  Sf. Gheorghe – Viitorul Constanța. 

Aproape 2000 de lei (adică peste 400 de euro)! Atât a costat tratamentul (internare, operație, investigații, pansamente, medicație, masă, etc) oferit GRATIS de statul român prin intermediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov unui fotbalist legitimat la un club de fotbal din Liga I națională. GRATIS, pentru că fotbalistul, deși sub contract, nu este asigurat! Și care s-a accidentat nu pe stradă, ci în timpul antrenamentului! A fost urgență? A fost! Dar este corect ca o entitate (clubul de fotbal respectiv) care învârte o căruță de bani să nu își asigure medical sportivii care sunt sub contract cu aceasta? Nu e! Și cred că nici legal!
Și ne mai mirăm că unii contribuie la Fondul de Asigurări Sociale de Sănătate, în timp ce alții beneficiază!”, este mesajul dr. Dan Grigorescu, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.