Program special la Zoo Brașov. Prezentare de păsări răpitoare, cu ocazia Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice și Parcurilor

Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor va fi sărbătorită și la Brașov la  Grădina Zoo de la Noua.

În fiecare an, în 9 august, se celebrează Ziua internațională a grădinilor zoologice și a parcurilor, pentru a marca importanța conservării speciilor, pentru promovarea educației și a informării opiniei publice cu privire la conservarea biodiversității.

La Brașov, Ziua Internaționala a Grădinilor Zoologice și Parcurilor cu ajutorul Asociaţiilor Prietenii Grădinii Zoologice Braşov şi Şoimanart, alături de Primăria Braşov, acest eveniment fiind sponsorizat de S.C. MAPASON PROD S.R.L.


Elementul inedit al acestei zile este prezentarea de păsîri răpitoare oferită e Asociația Șoiman Arta, care va aduce la Brașov  două specii de bufniţe, şoim, acvilă și uliu mexican.

Cei mici şi cei mari, copiii de toate vârstele, mămicile, tăticii şi bunicii sunt invitaţi la Zoo Braşov începând cu ora 9.00 pentru a descoperi diversitatea animalelor captive, pentru a se bucura de păsările răpitoare prezentate de Asociaţia Şoimanart şi pentru a petrece momente deosebite într-un cadru natural ideal pentru o zi toridă.

Cu această ocazie, vizitatorii vor putea vedea și noua zonă de acvarii deschisă la Zoo luna trecută, unde pot fi admirați rechini, corali sau pirahna. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.