Peggy şi Benjamin de la Zoo Braşov sărbătoresc Ziua Internaţională Panda Roşu. Timp de trei zile aşteaptă oaspeţi în vizită

Parcul Zoologic Braşov va marca cum se cuvine Ziua Internaţională Panda Roşu, cu trei zile în care îi va primi cu tot felul de informaţii pe cei care sunt interesaţi de aceste animale şi nu numai. Zoo Braşov are o familie de panda roşu, format din Peggy şi Benjamin, care vor fi vedetele celor trei zile de sărbătoare, anunţă managerul instituţiei, Alin Pînzaru. 

„Pentru a fi tratați ca niște adevărate vedete, am hotărât ca sărbătoarea lor să țină trei zile, așadar vă așteptăm să le transmiteți cele mai frumoase urări în weekendul 18 – 20 septembrie. Colegul nostru de la Departamentul Educațional vă va sta la dispoziție în fața adăpostului celor doi panda roșu între orele 11:00 și 16:00 pentru a vă oferi informații inedite și interesante despre aceste animale, precum și detalii despre cum puteți participa în mod direct la susținerea eforturilor de conservare ale acestei specii!”, a spus Alin Pînzaru. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.