Candidații se înghesuie la Poliția Locală Brașov. Record de înscriși la concursul din luna septembrie

În această perioadă se înregistrează cea mai mare prezență înregistrată vreodată la concursurile pentru ocuparea posturilor din Poliția Locală Brașov.

Reprezentanții Poliției Locale spun că sunt 89 de candidați, care au aplicat pentru cele 13 joburi vacante, din care zece sunt funcții publice de execuție, celelalte trei, posturi fiind contractuale. Cea mai mare concurență este pentru locul de debutant de la Rutieră – 16 pe loc, însă de remarcat este și numărul impresionant de dosare (17) depuse pentru cele două posturi de la Poliția Turistică. De asemenea, interesante pentru concurenți au fost și joburile de la Ordine Publică (10/loc) și Cabinet (13/loc).

Dintre cei 89 de concurenți, 67 (52 de rbați și 15 femei) vor intra primii în focurile examenelor, ținând cont că trebuie să treacă de testele sportive care sunt și eliminatorii. Proba fizică este programată să se desfășoare în 21 septembrie a.c., ora 10.00, pe arena Liceului Sportiv.

Aceia care vor fi desemnați căștigători la aceasta fază de concurs, se vor putea prezenta la examenul scris, planificat pentru data de 25 septembrie, ora 9.00 la sediul Poliției Locale Brașov, iar interviul – ce-a de-a treia probă – va fi programat, după epuizarea perioadei afectate, conform legii, contestațiilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.