Protest cu trollere la Prefectură: „Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm!”

Lansată în urmă cu mai mult timp pe rețelele de socializare, ideea unui protest pentru Aeroportul Brașov va fi pusă în practică duminică: brașovenii sunt așteptați cu trollere la Prefectură, la ora 18.00.

„Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm! – Cam așa ar suna un cântec de protest dacă ar fi să ne adunăm să ne arătăm nemulțumirea (și o facem!) față de autoritățile locale, județene, naționale, care nu mai contenesc să ne ofere promisiuni că aeroportul se va face”, se arată în postarea prin care este anunțat protestul (…) Hai cu un troller (un bagaj din ăla cu roți, de-l tragi prin aeroport pe la alții prin oraș) la Prefectura – Terminalul de Plecare definitivă Brașov”, se arată în postarea prin care este anunțat evenimentul.

Prin acest protest, organizatorii vor să le transmită „factorilor de decizie naționali și locali” faptul că „trebuie să facă demersuri urgente pentru că Aeroportul Brașov să nu mai fie doar un vis. Un vis de care constant își bat joc și de care se folosesc doar în campania electorală. Dacă vii acolo, vei primi un bilet de îmbarcare în primul zbor de pe aeroportul nostru brașovean, făcut special de organizatorii acestui «zbor-eveniment»”.

Pentru ca „zborul să plăcut pentru pasagerii nemulțumiți”, organizatorii au anunțat că la protest „nu sunt invitați membrii marcanți ai niciunui partid care a fost până în acest moment la guvernare în ultimii 10 ani. Deci Nu PNL, Nu PSD (ăștia fac pe opoziția la Brașov cu tupeu, ei fiind decizionali la București. Cât tupeu jegos) Nu ALDE, PMP, UDMR. Vă mulțumim pentru înțelegere”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.