O legendă a rockului maghiar, headline la Zilele Culturale Maghiare din Brașov

Trupa maghiară Omega, una dintre legendele rock-ului din Ungaria, va fi cap de afiș al Zilelor Culturale Maghiare din Brașov, care se vor desfășura în perioada 10 – 17 septembrie. Concertul, au promis organizatorii evenimentului, va fi unul impresionant, având în vedere că scena va fi una impresionantă: numai din Ungaria vor fi aduse la Brașov șase camioane cu echipamente. Trupa a fost înființată în anul 1968, la Budapesta, iar în anii ’70, în perioada de glorie a comunismului, a devenit un nume important al „eurorock-ului” continental. Omega, care are la activ numeroase albume în maghiară, engleză, dar și unul în germană, este mai veche cu trei ani decât un alt nume mare al rock-ului european, Scorpions.

Concertul rockerilor de la Omega va fi în 17 septembrie, în Piața Sfatului, de la ora 19.30. În deschiderea trupei maghiare va urca pe scenă trupa brașoveană Coco.

1 Comentariu

  1. Domnule, am citit peste tot ca Omega VA FI pe 17.09,2017 la Brasov, dar nu am gasit niciunde un cuvintel despre A FOST si CUM A FOST, pentru ca eu mi-am dorit enorm sa-i revad, dar nu am reusit. Imi spune cineva: AU FOST!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.