Gabriela Colțea, noul membru PSD al Consiliului Județean Brașov

Cel mai nou consilier județean al Brașovului este Gabriela Colțea, fost consilier local la Ghimbav. Aceasta îl înlocuiește pe Dan Petrăreanu, cel care și-a depus demisia după ce a preluat funcția de director interimar al Diviziei Brașov a companiei Electrica Transilvania Sud. 

Gabriela Colțea are 52 de ani este economist și din 2000 este consilier local la Ghimbav. În 2016, timp de cinci luni, a îndeplinit și funcția de viceprimar al Orașului Ghimbav. 

Gabriela Colțea este membru al PSD din anul 2002, iar în prezent este vicepreședinte al Organizației de Femei Social-Democrate (OFSD). 

Ieri, după ce a depus jurământul,  Gabriela Colţea a declarat că principalul obiectiv al mandatului său este susținerea aeroportului de la Ghimbav: „În principal am în vedere susţinerea Aeroportul Braşov, un proiect benefic, atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru oamenii de afaceri şi turişti. Voi face tot ce se poate pentru susţinerea acestei investiţii, mai ales că sunt de la Ghimbav”, a declarat noul consilier judeţean al PSD. 

Gabriela Colțea va face parte din Comisia nr. 7 – de Sănătate, protecția copilului și a persoanelor adulte. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.