Peste 40 de comercianți, așteptați să vândă mărțișoare pe aleea de lângă Parcul Central Brașov

Din 24 februarie, pe promenada de la Parcul Central „Nicolae Titulescu” , brașovenii se vor putea „aproviziona” cu mărțișoare. Până acum, la  Primăria Brașov au depus cereri 30 de comercianți, dar unii au solicitat și câte 2 standuri, iar reprezentanții municipalității se așteaptă ca și anul acesta să fie deschise peste 40 de standuri, puse la dispoziție, contra cost, de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt. Abonamentele pentru promenada din Parcul Central sunt eliberate pentru perioada 24 februarie – 1 martie. 

Zone speciale pentru vânzarea mărțișoarelor și în alte locuri din Brașov 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, tot pentru vânzarea de mărțișoare, 3 abonamente au fost eliberate pentru platoul din cartierul Triaj, lângă terminalul RATBV (perioada 24 fenruarie – 1 martie), 7 pentru cartierul Noua, pe strada Levănțicăi (24 februarie – 1 martie) și 14 pentru Complexul Bartolomeu (24 februarie – 1 martie). 

De asemenea, comercianții vor avea voie să vândă mărțișoare și în mai multe piețe agroalimentare din oraș. 

Pentru a putea comercializa mărțișoare, vânzătorii trebuie să fie autorizați și  să nu aibă datorii la bugetul local, iar locurile speciale unde se pot vinde aceste produse sunt atribuite conform principiului „primul venit, primul servit”. 

După mărțișoare urmează florile 

Din 1 martie, în mai multe zone din oraș se vor vinde și flori. Astfel, pentru perioada 3 – 8 martie au fost eliberate 14 abonamente pentru Complexul Bartolomeu. Pentru perioada 2 – 8 martie au fost eliberate 3 abonamente pentru cartierul Triaj, iar 8 abonamente pentru platforma din cartierul Noua (pentru perioada 7 – 8 martie). 

 Comercianții de mărțișoare sau flori vor plăti  câte 3,6 lei/mp/zi pentru Bartolomeu, Triaj și Noua, iar pentru aleea de pe parcul Titulescu tariful este de 6 lei/mp/zi.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.