Start în prima sesiune de selecție a proiectelor culturale finanțate de Primăria Brașov. Ghidul de finanțare vine cu unele noutăți

Foto: Andrei Paul/Primaria Brasov

Prima sesiune de finanțare a proiectelor clturale independete din Brașov, prin Ghidul cultural al Primăriei a fost lansată vineri și va rămâne deschisă, pentru înregistrarea propunerilor, până la data de 16 martie. 

În acest an, pentru proiectele culturale independente este disponibilp suma de 2 milioane lei, la fel ca și anul trecut. Suma este dublă față de 2016.

Faţă de anul anterior, în Ghidul de finanţare s-au introdus şi câteva modificări. De exemplu,a depunerea bugetului vor trebui depuse şi ofertele care au stat la baza construirii acestuia. În plus, remunerarea echipei de implementare a proiectului va trebui să fie plătită 100% din banii solicitantului.

„Pentru că este anul Centenarului Unirii, proiectele care au o relevanță pentru marcarea acestui eveniment vor primi punctaje în plus. Tot ca o noutate, acțiunile de promovare la nivel local şi naţional ale evenimentului cultural vor fi obligatorii“, a precizat viceprimarul Costel Mihai. 

În 2017, prin Ghidul Cultural au fost finanțate 28 de proiecte, care au primit împreună suma de 1,76 milioane lei. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.