Ministrul Carmen Dan, după vizita în zonele inundate din Covasna și Brașov: „Ne mai trebuie mult timp până când nu vom mai vedea birturile pline atunci când în jurul nostru comunitatea este confruntată cu o situație de urgență

Ajunsă joi la granița dintre județele Covasna și Brașov pentru a evalua zonele afectate de inuundații, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a subliniat un aspect pe care puțini aleși l-au spus cu voce tare până acum, deși el se întâmplă în mod frecvent: în mijlocul situațiilor de criză, în timp ce „oamenii în uniformă“ lucrează pentru punerea în siguranță a localnicilor și a bunurilor lor, oameni ai locului, în toată puterea, nu se dezlipesc de la mesele birturilor, ca să dea o mână de ajutor.

„Ne mai trebuie mult timp până când nu vom mai vedea birturile pline atunci când în jurul nostru comunitatea este confruntată cu o situație de urgență. Azi (joi) am vorbit cu câteva persoane, probabil unii sărbătoreau 15 martie (Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, n.n), alții nu“, a scris ministrul pe pagina sa oficială de Facebook. „Erau totuși solidari, iar asta e important“, a mai scris ministrul, ironic.

Foto: FB – Carmen DAN

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.