Primăria Brașov a lansat aplicația care permite verificarea în timp real a PUZ-urilor din oraș

Portalul oficial al Primăriei Brașov a lansat aplicația care permite oricărui cetățean interesat să consulte Planul Urbanistic Zonal (PUZ) dintr-o anumită zonă. Aplicația se regăsește pe Hărți Urbanistice, de pe platforma brasovcity.ro secțiunea Municipiul Brasov, subsecțiunea „Harta Urbanism“.

Aplicația este una ușor de folosit, datele despre un anumit PUZ putând fi accesate fie direct pe harta existentă, fie prin introducerea adresei dorite, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Laszlo Barabas. PUZ-ul poate fi consultat atât cu planșele existente, cât și cu regulamentele aferente, cetățenii primind toate informațiile despre coeficienții de urbanism valabili într-o anumită zonă.  

Din luna ianuarie, și certificatele de atestare fiscală eliberate de Direcția Fiscală Brașov pot fi solicitate şi obţinute şi online, de pe platforma brasovcity.ro. De asemenea, de anul trecut, cetățenii au la dispoziție și aplicația online prin care pot obţine certificatul de urbanism, de pe brasovcity.ro.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.