Campionatele Naționale de Schi pentru seniori restricționează accesul turiștilor pe pârtiile din Postăvarul

Accesul turiștilor pe pârtia Subteleferic va fi restricționat în această săptămână, când în Postăvarul se desfășoară Campionatele Naționale de Schi pentru seniori. Competiția a început ieri și se va desfășura până vineri, 9 martie. 

În aceste condiţii, pe pârtia Subteleferic este complet restricţionat accesului turiştilor. Ieşirea din pârtia Sulinar se poate face atât către pârtia Bradul pe varianta clasică, cât şi către staţia inferioară de telegondolă prin Zidul Mic şi porţiunea inferioară a Drumului Roşu. Ieşirea din partia Drumul Roşu spre telegondola se poate face atât pe varianta 3D cu ieşire în Drumul Albastru, cât şi pe varianta 3E.  
 

Toate celelalte pârtii sunt deschise pentru schiorii amatori, cu unele excepții de tronsoane în care stratul de zăpadă nu este la un nivel corespunzător. Potrivit administratorilor domeniului schiabil, stratul de zăpadă este, în general între 90 și 110 centimetri pe toate pârtiile din Poiana Brașov și Postăvarul. 

În această perioadă sunt funcţionale următoarele telecabinele Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion si covorul rulant de pe pârtia Bradul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.