Primăria Brașov, dispusă să plătească 270.000 lei pentru expertizarea a cinci poduri și pasaje, inclusiv cele de la Dârste

Primăria Brașov a lansat licitația pentru întocmirea documentație tehnice pentru realizarea expertizelor tehnice la cinci poduri și pasaje din Brașov, respectiv cele două de la Dârste (de pe DN1, la ieșirea din oraș spre predeal) și podurilor de pe străzile Institutului, Plugarilor și Fântânii, care trec peste pârâul Ghimbășel. 

Potrivit anunțului licitației, valoarea totală a contractului este de 270.000 lei, fără TVA, iar data de depunere a ofertelor este 21 martie 2018. Pe lângă verificarea stării tehnice, consultanții vor trebui să propună și soluții pentru remedierea problemelor 

Licitația este împărțită în cinci loturi, fiecare reprezentând expertiza unuia dintre obiective. 

  • Pentru expertizarea pasajului vechi de la Dârste, valoarea estimată a contractului este de 70.000 lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a documentațiilor este de 45 de zile de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor. 
  • Expertizarea pasajului nou de la Dârste este estimată la 70.000 lei, fără TVA, iar documentația trebuie terminată în 45 de zile. 
  • Valoarea expertizei pentru podul de pe strada Plugarilor este estimată la suma de 45.000 lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a documentației este de 30 de zile.
  • Expertiza podului de pe strada Fântânii este estimată la 45.000 lei, fără TVA, termenul de finalizare a acesteia fiind de 30 de zile. 
  • Valoarea expertizei podului de pe strada Institutului este estimată la 40.000 lei, fără TVA, iar documentația trebuie terminată în 30 de zile. 

 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.