TVR confirmă intenția de a organiza Cerbul de Aur în 2018

Reluarea, chiar din acest an, a Festivalului Cerbul de Aur a fost confirmată de conducerea interimară a TVR, după ce, la începutul anului viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai, a declarat că există discuții pe această temă cu televiziunea publică, deținătoare a mărcii. 

Doina Gradea, directorul general interimar al TVR, a declarat în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului, că în planul de Centenar al Televiziunii Române  se află şi „Cerbul de Aur”, cu atât mai mult cu cât în acest an se împlinesc 50 de ani de la desfășurarea primei ediții a festivalului. 

„Cerbul de Aur va fi, este ediţie aniversară – 50 de ani de la prima ediţie şi va fi anul acesta. Încă nu vă putem spune foarte clar, vom comunica la momentul respectiv. Este în planul de Centenar pentru noi inclusiv Cerbul de Aur. Sunt multe programe anul acesta şi la anul”. 

În luna ianuarie, viceprimarul Costel Mihai a anunțat că în bugetul local pe anul în curs este „prins” Festivalul Cerbul de Aur (Detalii AICI). „Dacă vor fi intenţii ferme din partea Televiziunii Române şi a Guvernului României, vom putea aproba cofinanţarea aferentă municipiului Braşov. Aşteptăm documente scrise, apoi în Consiliul Local va fi apobată contribuţia financiară a municipiului Braşov”, a precizat viceprimarul.  

„Cerbul de Aur“ s-a desfăşurat pentru prima oară în 1968, la Teatrul Dramatic Braşov, iar de-a lungul celor 17 ediţii pe scenă au urcat nume consacrate ale muzicii ori artişti care şi-au lansat aici o carieră de succes.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.