Roxana Mînzatu, în grupul de la vârful PSD. Deputata de Braşov a obținut un post de vicepreşedinte, într-o competiție inexistentă

Președintele Organiației  de femei din PSD Brașov, Roxana Mînzatu, a obținut unul dintre locurile de vicepreședinte la nivel național, după Congresul care a avut loc sâmbătă la Sala Palatului din București.

Într-o ședință care a semănat congresele PCR de odinioară, cu urale şi aplauze frenetice pentru „unicul preşedinte”, Roxana Mînzatu a acces în funcție fără să aibă un contracandidat, în condițiile în care pentru fiecare regiune de dezvoltare a fost ales un vicepreședinte femeie și unul bărbat (pentru a respecta ceea ce social democrații numesc principiul egalității). Singurii candidați pentru Regiunea Centru au fost actuala deputată de Brașov și Bogdan Trif, din partea PSD Sibiu, care au obținut rapid cele două posturi de vicepreşedinti. 

Nominalizarea Roxanei Mînzatu pentru acest post de vicepreședinte a venit din partea premierului Viorica Dăncilă, ajunsă tot cu ocazia acestui Congres extraordinar, președinte executive al PSD, adică al doilea om în partid, după Liviu Dragnea.

Imediat după alegerea sa, Roxana Mînzatu a transmis și un mesaj pe Facebook, în care le-a spus simpatizanților din Regiunea Centru că a primit o „super provocare“.

„Am deja 18 ani – o viață de om – de implicare continuă în PSD Brașov. Misiunea primita azi este însă și mai complexă pentru că sunt legata cumva de destinele tuturor celor pe care i-am avut alături în acești ani în PSD. Le știu gândurile și așteptarile ca unul de-al lor, pentru ca împreună am stat, am evoluat, am lucrat, am câștigat, am pierdut, am primit lecții, am făcut lucruri bune.
Multumesc, deci, pentru susținerea prin vot organizațiilor PSD Alba, Sibiu, Mureș, Harghita, Covasna.
Echipei de la Brașov nu doar ii mulțumesc, ii spun că pentru proiectele județului si ale regiunii noastre sunt acolo, știu că aceasta este misiunea mea principal. Nominalizarea mea a aparținut doamnei premier Dancilă, noul președinte executiv al PSD și ii mulțumesc – cu gândul ca se va confirma rostul meu bun pe traseul pe care am pornit azi“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.