Începe marea plombare în Brașov. Cel puțin 100 de străzi sunt pe listă

Primăria Brașov a descoperit până acum peste 100 de străzi la care sunt necesare lucrări de reparații, iar brașovenii sunt invitați să completeze această listă. „Cetățenii pot trimite sesizări cu privire la starea drumurilor pe următoarele mailuri: strazibv@brasovcity.ro și/sau dirtehnica@brasovcity.ro”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 
Acesta a precizat că gropile descoperite pe unele străzi au fost deja astupate însă, după Paști va începe o amplă campanie de plombare a drumurilor din oraș. „Printre străzile pe care se vor executa lucrări de reparații sunt Podul Crețului, După Iniște, Livada Poștei, Șirul Livezii, 15 Noiembrie, N. Bălcescu, Avram Iancu, Școlii, Carierei, Cărămidăriei, Lungă – dincolo de calea ferată etc”, a anunțat Toarcea.
De asemenea, în această primăvară va începe și amenajarea unor insule pe arterele cu cel puțin două benzi de circulație pe sens, pe listă fiind Calea Făgărașului. Lista completă cu arterele pe care se vor amenaja insulele va fi gata săptămâna viitoare . 
 
În zilele următoare se vor reface și marcajele rutiere, primele pe listă fiind cele de la trecerile de pietoni din zona unităților de învățământ.  O parte dintre marcaje se fac deja în aceste zile, în centrul orașului, în zona Livada Poștei.
 
În bugetul local pe anul 2018, pentru întreţinerea şi repararea părţii carosabile a drumurilor publice este prevăzută suma de 36,20 milioane lei, pentru elemente de siguranţă a circulaţiei – 1,70 milioane lei, pentru semnalizare rutieră pe orizontală şi verticală – 5,00 milioane lei și pentru întreţinere şi reparare intersecţii semaforizate 1,20 milioane lei. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.