Întreținerea spațiilor verzi din Brașov, estimată la o sumă de până la 61,98 milioane lei fără TVA, în următorii patru ani

Primăria Brașov caută o firmă care să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi din oraș, în următorii patru ani. Anunțul de licitație a fost deja lansat, iar ofertele pot fi depuse până la 3 mai.

Acordul-cadru pe cei patru ani este estimat la o sumă cuprinsă între 14,23 milioane lei și 61,98 milioane lei fără TVA. Acordul va fi semnat cu o singură firmă, iar în perioada de patru ani se vor semna mai multe contracte subsecvente.

Valoarea minimă estimată a unui contract subsecvent va fi de 11,95 milioane lei, fără TVA (14,22 milioane lei, cu TVA), iar cea maximă de 14,35 milioane lei, fără TVA (17,07 milioane lei, cu TVA).

Firma care va obține contractul va răspunde de 192 de zone verzi din municipiul Brașov – parcuri, sensuri giratorii și scuaruri, grădini dintre blocuri.

În prezent, de spațiile verzi din Brașov se ocupă firma Pur-Line, care a semnat contractul cu Primăria Brașov în anul 2014, pentru suma de 35,228 milioane lei cu TVA inclus. Contractul expiră în acest an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.