FOTO. „Adăpost” pentru oamenii străzii. Cum arată fostul Cinema Astra după mulți ani de „conservare” 

Având în vedere că reabilitarea fostului Cinematograf Astra din Livada Poștei este în stadiul de „reglementare a situației juridice a imobilului”, oamenii străzii s-au gândit să-i dea o destinație imobilului.

A  porțiune a ușii metalice de la intrare a fost desprinsă, astfel că în clădire intrarea este acum liberă. Interiorul nu arată foarte bine: a rămas întreg numai ce nu poate fi distrus sau luat. În rest, moloz, pereți înnegriți de la un incendiu de acum câțiva ani și destule gunoaie care „atestă” prezența oamenilor fără adăpost.

Despre reabilitarea Cinema Astra se vorbește de foarte mulți ani, au fost procese, licitații, dar, până acum, nu s-a trecut de faza „clarificării situației juridice a imobilului”. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”243″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Cel mai recentă licitațiă pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost lansată în 5 ianuarie 2018 și suspendată două săptămâni mai târziu din cauza unor proceduri juridice nefinalizate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.