FOTO. Protest la Brașov. Oameni în stradă pentru Europa și împotriva dictaturii

Aproximativ 200 de brașoveni au ieșit sâmbătă seara în stradă, la protestul „Vrem Europa, nu dictatură!”, pentru a cere demisia Guvernului Dăncilă.  

Brașovenii s-au strâns în fața Prefecturii în jurul orei 18.00, aducând cu ei și un tricolor de mari dimensiuni pe care, în mijloc, au prins sigla Uniunii Europene. După aproximativ o oră și jumătate, manifestanții au pornit în marș pe traseul Bulevardul Eroilor – giratoriul de la Livada Poștei – strada Mureșenilor – Piața Sfatului (în fața sediului PSD Brașov). Protestul s-a terminat în jurul orei 20.15, fără nici un fel de incidente.  

Printre altele, oamenii au scandat în stradă „Dragnea și borfași lui,  trădătorii neamului”,  „CCR sluga PSD”
„Nu vrem să fim conduși de hoți”, „PSD ciuma roșie”, „Justiție, nu corupție!”. 

Proteste similare s-au desfășurat în mai multe orașe din țară, printre care Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Pitești, Sibiu. La București, au ieșit în stradă aproximativ 3.000 de persoane. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”244″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.