Izolaţie căzută între etajele patru şi şapte ale unui bloc cu zece etaje din Braşov. Pompierii intervin pentru îndepărtarea bucăților periculoase

O bucată de izolaţie a căzut, sâmbătă, între etajele patru şi şapte ale unui bloc cu zece etaje din municipiul Braşov, iar pompierii intervin pentru îndepărtarea bucăţilor care ar mai putea să cadă. De asemenea, echipele de intervenţie au fost solicitate pentru a scoate apa din subsolurile unor blocuri, după ce judeţul Braşov a fost sub cod portocaliu de furtună, relatează news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, au anunţat, sâmbătă, că o bucată de izolaţie a căzut între etajele patru şi şapte ale unui bloc cu zece etaje din municipiul Braşov. Incindentul s-a produs pe fondul vântului puternic și al ploilor de azi din Brașov. 

„Este posibil ca echipajul de acolo sa dea jos şi izolaţia dintre etajele şapte – zece”, au transmis reprezentanţii ISU.

În urma incidentului nu au fost raportate victime. 

Tot sâmbătă, din cauza codului portocaliu de furtună, echipele de intervenţie ale ISU Braşov au fost solicitate și pe străzile Carpaţilor, Sitarului şi Pârâului, pentru evacuarea apei din subsolurile unor blocuri, dar şi dintr-un pasaj.  

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.