VIDEO. În doi timpi și trei mișcări, un pacient de la Spitalul Județean Brașov a demonstrat că spitalele sunt sigure doar pe hârtie

„Cetățeanului turmentat” din cauza căruia o asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov i-au trebuit exact câteva secunde pentru a o răni pe femeie, perioadă în care agentul de pază era afară. „În alte țări procedurile sunt diferite. De xemplu, în Anglia, un astfel de «pacient»  nici nu ajungea din ambulanță în spital ci era dus direct la secția de poliție”, a declarat șeful UPU SMURD Brașov, dr. Cristina Vecerdi.

Potrivit filmărilor puse la dispoziție de conducerea SCJU Brașov. Evenimentele s-au derulat cu „viteza luminii”. Aparent liniștit, tânărul s-a ridicat de pe scaunul din salonul unde sunt duși pacienții după ce sunt evaluați și a plecat pe coridor.

În sala de așteptare de la recepție, o asistentă a ieșit să îl oprească, tânărul a îmbrâncit-o, acesta lovindu-se cu capul de stâlpul dintre cele două uși de la intrare. 

Cetățeanul agresiv a ieșit afară, unde a fost imobilizat de agentul de pază și de șoferul unei ambulanțe. Între timp, medicii din UPU i-au acordat primul ajutor femeii, care era inconștientă. 

Surse video: Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

1 Comentariu

  1. Cu ce este vinovata astenta trintita la pamint si ajunsa in stare de inconstienta, ca politicienii ii mîngîe pe cap pe batausi ,betivi si pe cei cu comportamente reprobabile ?Acestia sunt viitorii votanti care mituiti cu bautura si alte beneficii le aduc multe voturi
    de ce amendezi spitalele ptr ca primesc prea multi pacienti?Ce a faca sa_i lase sa moara pe cei care vin dupa numarul planificat de CNAS ?Intreb si eu ?!Atunci nu tot spitalele sunt gasite vinovate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.